PIKANTAIS BURGERS

Sastāvdaļas:

2 šķēles Čedaras siera
2 burgera maizes
1 liels tomāts, sagriezts plānās šķēlēs
4 nelielas salātlapas pēc izvēles
30 gr rīvēts cietais siers
1 ēdamkarote Oak'A Orģinālā BBQ Mērce
1 ēdamkarote Oak'A Ivory Smoke BBQ Mērce
Paciņa Oak'A Sausās garšvielas (pēc izvēles)
2  JS Meistardarbs burgergaļas porcijas

Pagatavošana:

1. Sakarsē grilu vai pannu.
2. Tikmēr sagatavo pārējās sastāvdaļas. Sagriez tomātu plānās ripiņās un saplūc salātus, lai tie ir vienā izmērā ar burgermaizi. Izņem gaļu no paciņas un apber ar sausajām garšvielām, tas piedos bagātīgu garšas nokrāsu un brūnais cukurs karameles saldenumu. Liec grilēties vai cep uz pannas.
3. Uz grila liec gaļu un cep gatavu no katras puses pa 5 minūtēm. Kad kotletes gandrīz gatavas, uzliec sildīties burgeru maizes. No sākuma liec uz griezuma vietas, tad apgriez otrādi, Beigās kotletēm uzliec virsū sieru, kam nedaudz ļauj pakust.  
4. Ņem visu nost. Uz burgera maizes pamatnes uzsmērē Oak'A Ivory BBQ Mērci. Tad kārto salātlapas un liec gaļu, uzspiec Oak'A Orģinālo BBQ Mērci un uzrīvē cieto sieru. Pa virsu – tomātus, otru maizīti un pasniedz.